Főoldal Für Immer Jetzt Barátság & Szerelem Cruel Intention Novelláim TH-Musik+X kiállítás Vendégkönyv

2013. június 3., hétfő

Novella

Eszembe jutott egy régebbi novellám, amit még egy versenyre írtam. Valamiért nem került fel az oldalra, így aztán gyorsan feldobtam. Kíváncsi lennék a véleményetekre. Előre is köszönöm! :)
xoxo

P.s.: Már az új részen ügyködöm. ;)

4 megjegyzés:

  1. szia :) nem tudom miért nem mutatja ki a komim amit telóról írtam. :/ Nagyon szép munka. Mintha ott lettem volna a történetbe és élőben láttam volna az eseményeket! Nagyon szuper :) puszancs <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szar ez a blogspot. :D Egyébként köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik. :) puszii♥

      Törlés
  2. szia!
    nos, van egy új olvasód:)
    először nem is nagyon tetszett a FIJ. sablonosnak véltem. de ahogy egyre haladtam a részek olvasásával, a sablonosság már el is tűnt.
    a "Második esély" című novelládat annyira imádom, jól tetted, hogy felraktad.
    remélem, hogy a FIJ-ből minél hamarabb lesz rész, kíváncsi vagyok, mi történik (vagy nem történik) a munkahelyen... :D:D::DD:DD
    ígérem, megpróbálok majd rendszeresen kommentálni:)
    kisses, dalma.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Először is köszöntelek itt. :) Másodszor pedig nagyon köszönöm az őszinte véleményed, és örülök, hogy azért elnyerte a tetszésed a FIJ és a novella is. :) Nagyon igyekszem a résszel, csak sajnos a vizsgaidőszak még tart (holnap zh), valamint lelkileg is eléggé a padlón vagyok, így elég nehéz dolgom van. De tényleg igyekezni fogok, amennyire csak az erőm/időm engedi, ígérem! Még egyszer köszönök mindent!
      xoxo ♥

      Törlés