Főoldal Für Immer Jetzt Barátság & Szerelem Cruel Intention Novelláim TH-Musik+X kiállítás Vendégkönyv

2011. június 20., hétfő

SZAVAZÁS! :)

Elkészítettem a szavazást, amit ígértem. Oldalt a történetismertetők alatti "SZAVAZÁS! :)"-ra kattintva tudtok szavazni. ;) De azért ide is berakom :)

Cruel Intention:

A nem éppen népszerű lány, Thea egy nap szó szerint belebotlik az iskola egyik legmenőbb pasijába. Legnagyobb meglepetésére a fiú nem csak hogy kedvesen beszélgetni kezd vele, még egy hétvégi bulira is elinvitálja. Thea, repkedve a boldogságtól el is megy a partira, ám az közel sem úgy alakul, ahogy azt szerette volna. Az iskolában pletykák keringenek. Vajon mi lehet a baj? Vajon a fiú tényleg csak érdekből volt kedves vele…?

Queen Of THe Damned:

Lana Mare egy átlagosnak egyáltalán nem mondható fiatal lány. Vagy annyira nem is fiatal? Pontosan 226 éves, de egy perccel sem néz ki többnek 18-nál. Úgy bizony, Lana egy vámpír. Nevelőanyjával új városba költöznek, ezúttal Németország egyik városába, Hamburgba. Az új középiskola azonban új meglepetéseket tartogat számára. Már az első nap szerelembe esik, méghozzá egy rejtélyes fiúval, akiről kiderül, nem éppen az iskola közkedveltje, ráadásul összetűzésbe kerül néhány új lénnyel is. Bonyodalmak, bonyodalmak hátán, és az idő egyre csak sürget. De vajon miért támadták meg? Ki vadászik rá, és miért?

Rajtatok áll! ;)

[polldaddy poll=5158499]

Egyébként ma még rakok fel részt a FIJ-ből :)

2 megjegyzés:

  1. Engem már az előzetes is megfogott. Nehéz választani közülük. Mindegyik olyan jó *-*

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy ennyire tetszenek :) Előbb utóbb mindkettőt olvashatjátok. ;D

    VálaszTörlés