Főoldal Für Immer Jetzt Barátság & Szerelem Cruel Intention Novelláim TH-Musik+X kiállítás Vendégkönyv

2014. január 25., szombat

Sajnálom...



Először is Boldog Új Évet Mindenkinek! (Tudom, kicsit későn...)
Sajnálom, hogy ennyi ideig nem jelentkeztem. Őszintén elmondom, hogy miért. Először a vizsgáim miatt. Rettenetesen féltem tőlük. Aztán, mikor azokkal végeztem, pont 10 napja, semmihez nem volt kedvem. Most sincs. Szeretném leszögezni, hogy nem Miattatok van! Sőt, hálás vagyok az utóbbi időben érkezett visszajelzésekért, még ha csak pár embertől is kaptam. 

Miattam van az egész. Eddig sem nagyon tudtam, hogy mit kezdhetnék az életemmel, de most valahogy... most nagyon rám szakadt ez az egész. Sok minden fog történni a következő pár hónapban, talán túl sok minden is, és pont ez a baj. Ismeritek azt, mikor hónapokon, éveken keresztül csak ugyanabban a monoton és üres rendszerben élitek a mindennapjaitokat, aztán hirtelen egyik napról a másikra váltanotok kell és hirtelen annyi minden szakad a nyakatokba, hogy lélegezni sem tudtok? Hát, ez lesz velem februártól, és ezt gyűlölöm, és legfőképp sem akarom!
Nem is lenne baj, ha az ember biztos lenne a dolgában. De nálam itt van az a bizonyos bökkenő. 20 évesen még mindig nem tudom megmondani, hogy mit csinálnék szívesen. Helyesbítek: nem tudom megmondani, hogy mit csinálnék szívesen, amiből meg lehet élni! Mert ugyebár az egy igencsak fontos tényező... főleg itt Magyarországon (Éljen a haza!).
Na mindegy. Nem akarok én senkit sem untatni az én szerencsétlen magánéletemmel. A lényeg: nem tudom, mikor lesz új rész. Lehet, hogy holnap megjön a kedvem, lehet, hogy csak hónapok múlva. Nem tudom. Egy biztos: köszönöm azoknak, akik mindig mellettem voltak/vannak, egyszer mindenképp vissza fogok térni. :)

Köszönöm, ha elolvastátok!
xoxo

2 megjegyzés:

  1. szia!
    neked is boldog új évet! :)
    én mindenképpen várni fogok rád, hiszen tudom, hogy visszatérsz! ♥ és remélem, megoldódnak a problémáid! :)))
    kisses. <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Dalmus! :)
      Nagyon köszönök Mindent! ♥
      xoxo

      Törlés