Főoldal Für Immer Jetzt Barátság & Szerelem Cruel Intention Novelláim TH-Musik+X kiállítás Vendégkönyv

2013. november 1., péntek

This is Halloween...

Tegnap volt ugyebár október 31.-e, vagyis Halloween ünnepe. Ti szoktátok ünnepelni? Ha igen, hogyan ünnepeltétek? Minek öltöztetek?
A Kaulitz ikrekről máris megjelent néhány nagyon izgalmas és szexi fotó. Lássuk csak! ;)


Na, mi a véleményetek? :D

Szerintem nagyon király! Irigylem őket, hogy mindig ilyen kreatívak :D Tavaly mondjuk félelmetesebbek voltak:


De az idei képeken Bill... asdfjnhkfgvn *.*

Utólag is Boldog Halloweent kívánok Nektek, drága olvasóim!


P.s.: Sajnálom, hogy még nincs új rész, de most egy novellával küszködök, amit Alicia novellaíró versenyére kell küldenem. Remélem nemsokára jelentkezhetek! ;)
xoxo♥

2 megjegyzés:

  1. szia. :)
    azt az eget, de szexi fiúkák. *_* tavaly szerintem is félelmetesebbek voltak, főleg Tom... oh, és Billtől azt a parókát szívesen elcsórtam volna:D.
    egyébként, amelyik városban én lakom, nem nagyon szoktuk ünnepelni... ok, van "Halloween diszkó" vagy mi, de nem az igazi, meg jóformán senki nem öltözik be... de pl. töklámpást van aki szokott faragni. :D akár tízet is egyszerre.
    és Boldog Halloweent neked is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Hát igen, szexi fiúk!♥ Ami a Halloween-t illeti, szerintem évről-évre elterjedtebb itt Magyarországon. Nemcsak családok ünneplik egyénileg, de kocsmák és egyéb szórakozóhelyek is bevetik a "Halloween buli" ötletet vendégcsalinak. :) A két legjobb barátnőmmel eddig minden évben megünnepeltük. Beöltöztünk, sütöttünk aztán filmet néztünk meg beszélgettünk. De csak így magunknak. :) Idén ez sajnos elmaradt. Viszont a családdal faragtunk tököt, meg vettünk egy világítós ajtódíszt és most azok világítanak esténként a kertben :D

      Törlés