Főoldal Für Immer Jetzt Barátság & Szerelem Cruel Intention Novelláim TH-Musik+X kiállítás Vendégkönyv

Novelláim

Angyal a pokolból

2 megjegyzés:

 1. Szia, csak pár napja találtam rá az oldalara, de már át is rágtam magam néhány írásodon. A 'Don't stay friends' nagyon tetszett, olvastam volna belőle még pár fejezetet... :) Bár az elején, mikor még nem derült ki, hogy kik között folyik a beszélgetés, hirtelen nem jöttem rá, hogy az Bill és azt hittem, hogy egy lánynak törték össze a szívét... :D haha
  És az 'Angyal a pokolból'... Haj, nagyon jó, komolyan. Fantasztikus. Eléggé szkeptikus voltam, nem vagyok oda az ilyen földöntúli, angyalos cuccokért, de ezt eltaláltad!
  És végül a 'Megfelelő lány'. Köszönöm, hogy megírtad. Szuper. Kivéve mondjuk a képeket, de ezt csak zárójelesen jegyzem meg, mert nem vagyok oda sem a Gossip girl-ért, sem a szereplőiért. :/ De ez csak az én problémám. :D Bill karaktere jó lett.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Betti! :)
   Szeretném megköszönni, hogy leírtad a véleményedet. Annak pedig nagyon örülök, hogy egyik-másik írásom el is nyerte a tetszésed. Remélem a jövőben is ellátogatsz ide és továbbra is tetszeni fog, amit találsz! ;)
   Egyébként a Don't stay friendsnél Bill az elején tényleg lánynak tűnik... Na mindegy. :D A Gossip Girl pedig nem tetszhet mindenkinek! ;)
   Még egyszer köszönöm! :)
   xoxo

   Törlés